У супермаркеті Києва хвору пенсіонерку довели до інфаркту

Через скандал у потерпілої погіршилося здоров’я

У Києві охоронці супермаркету довели до інфаркту літню жінку, котра прийшла в магазин за покупками. Вони запідозрили, що пенсіонерка вкрала плечики для одягу. Чим закінчився конфлікт, розповіли в сюжеті телеканалу "Київ".

Охоронці столичного супермаркету, щоб перевірити пенсіонерку, затягнули її до своєї підсобки й психологічно тиснули на неї, переконує потерпіла. Конфлікт почався на касах супермаркету. Жінка розрахувалась за зроблені покупки, а потім вирішила перепочити в кафе. Випила чаю та хотіла піти, але її витягли силоміць.

"До мене підскакують два охоронця зі словами: "Ви не оплатили покупку". Хапають мене за руки з двох сторін й тягнуть. Наростає паніка. Я розумію, що в мене стукає в голові, тиск підвищився, серце колотиться", — розповіла потерпіла Ніна Жмайло.

Пенсіонерка сказала охоронцям про хворе серце, кардіостимулятор й проблеми зі спиною через пошкоджені хребці, але вони на це не зважали, каже жінка: "Вони мене тягнули як худобу, як мішок з картоплею".

Вона показала пластиковий вішак, пристосований до спини, який охоронці сприйняли за вкрадений. Жінка пояснили, що такий пристрій змайструвала через хвору спину як бандаж. Наступного дня родичі потерпілої застали її у напівпритомному стані. Першою чергою пішли до лікаря. За попереднім діагнозом, у пенсіонерки інфаркт міокарда.

У супермаркеті жінці не викликали ані швидку, ані надали навіть води. Через день після інциденту пенсіонерка написала заяву в поліцію. За даним фактом розпочали кримінальне провадження. У супермаркеті наразі триває службове розслідування. Причетних до інциденту охоронців на цей час відсторонили. Потерплій компанія запропонувала допомогу, проте пенсіонерка та її родичі від неї відмовились. Окрім того, у супермаркеті заявили, що "втратили" відеозапис, коли трапився цей інцидент. Потерпіла шукає свідків цього інциденту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одному із продуктових магазинів української столиці стався скандал через платні одноразові целофанові пакети, коли одна з покупців не захотіла за нього платити.

Нагадаємо, у Києві відкрився перший автономний магазин. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій

20 грудня 2021, 18:47

Компенсацію потрібно виплатити тися 50000. Щоб не повадно було

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися