Під Києвом перекинувся трактор, у ДТП є жертви

Подробиці аварії розповіли правоохоронці

У Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі трактора. Про це розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія трапилась вночі на трасі "Жердова — Гоголів". Поблизу повороту на село Підлісся трактор з'їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули двоє людей — це пасажир та водій трактору. На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали слідчі. За фактом смертельної аварії відкрили кримінальне провадження. Причини та обставини ДТП з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом сталася смертельна ДТП за участі поліцейського, який знаходився за кермом напідпитку. Аварія сталася у селищі Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області. Поліцейський перебував за кермом автомобілю Volkswagen у стані алкогольного сп’яніння. Він проїхав на червоний сигнал світлофору та зіткнувся з автомобілем "Таврія". ДТП сталася на перехресті вулиць. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на трасі під Києвом сталася ДТП за участю трьох автомобілів. На броварській Об’їзній дорозі неподалік Квітневого зіткнулися легкові автомобілі Chevrolet, Hyundai та мікроавтобус Volkswagen. На місці аварії працювали рятувальники, медики та слідчо-оперативна група. У ДТП постраждали п’ятеро людей.

Читайте також, як у центрі Києва відомий режисер потрапив у ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися