У Києві на проспекті Бандери прив'язали собаку та кинули помирати (Фото)

На столичному проспекті Степана Бандери невідомі прив'язали собаку та кинули помирати

В Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери невідомі прив'язали собаку біля гіпермаркету "Епіцентр " та кинули помирати на морозі. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Центру захисту тварин".

Відомо, що приблизно однорічну дівчинку помітили небайдужі кияни, вона провела кілька годин прив'язаною доти, доки її не передали зоозахисникам. Сьогодні собака перебуває у київській міській лікарні ветеринарної медицини.

Нагадаємо, що нещодавно у Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах у парку виявили прив'язаного собаку, якого залишила господиня, яка виїхала до Польщі на заробітки. Жінка також залишила записку з проханням дати притулок вихованцю. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила киянка Марія Ляпіна.

За її словами, домашнього вихованця знайшли прив'язаним до лавки у парку на Дорогожичах. Поруч із ним лежали його іграшки та записка, в якій було сказано, що пес на ім'я Джек дуже гарний сторож, а його самотня господиня поїхала на заробітки до Польщі, а тому мусить залишити його. Собаці менше року, вона не дуже велика, доглянута та вихована.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися