На трасі під Києвом через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили у поліції

На трасі "Київ — Харків" через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух транспорту. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на автомобільній дорозі "Київ — Харків" поблизу Борисполя. На 34 кілометрі траси одну з автівок від удару розвернуло посеред дороги. На місці події працюють патрульні. Подробиці аварії та чи є постраждалі поки що не повідомляють.

Через ДТП на Бориспільській трасі ускладнено рух транспорту в обох напрямках. Водіїв просять із розумінням поставитись до тимчасових незручностей і завчасно планувати свої маршрути.

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Поблизу Білої Церкви зіткнулися дві легкові автівки Mercedes та "ВАЗ". Внаслідок ДТП до приїзду рятувальників загинула жінка, яка була за кермом "ВАЗ". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через погіршення погоди та снігопад тимчасово обмежили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися