На трасі "Київ — Одеса" сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли рятувальники

На трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, надзвичайна подія трапилась на 79-му кілометрі автошляху "Київ — Одеса". Поблизу Білої Церкви зіткнулися дві легкові автівки Mercedes та "ВАЗ". Внаслідок ДТП до приїзду рятувальників загинула жінка, яка була за кермом "ВАЗ". Працівники ДСНС ліквідували наслідки аварії. Подробиці ДТП поки що невідомі. У поліції про смертельну аварію не повідомляють.

Проте у поліції Київської області розповіли про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у місті Буча за участю п'яти автомобілів. Водій автомобіля BMW виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою. Вантажний автомобіль зачепив ще три автівки. Загиблих та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через погіршення погоди та снігопад тимчасово обмежили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.

Нагадаємо, у Києві після вибуху у багатоповерхівці на Позняках з червня минулого року немає газу. Мешканці п’яти під’їздів вимушені готувати їжу на електроплитах, проте електромережі не розраховані на такі підвищені навантаження. Люди побоюються нової трагедії. Столична прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно п’яти посадовці АТ "Київгаз". Слідство встановило, що вибух у житловому будинку на Позняках стався через порушення газовиками вимог низки нормативно-правових актів.

Читайте також, як жителі Києва можуть в 1,5 раза скоротити витрати на газ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися