У Києві згоріли гаражі та вантажівка, є жертви (ФОТО)

Подробиці пожеж розповіли рятувальники

У двох районах Києва сталися пожежі — горів гаражний кооператив та вантажний автомобіль. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа на території гаражного кооперативу сталася у Деснянському районі Києва сьогодні, 23 грудня, вранці. На Троєщині горіли три двоповерхових гаражі. Була загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди. Пожежу на площі 140 квадратних метри гасили понад дві години десятки рятувальників.

Під час розбирання зруйнованого перекриття гаражу рятувальники знайшли загиблого чоловіка. Тіло потерпілого дістали з другого поверху. Приблизний вік загиблого — 42-45 років.

Ще одна пожежа сталася у Голосіївському районі Києва напередодні. На Столичному шосе вщент згорів вантажний автомобіль. Пожежа виникла під час руху транспорту. За словами водія, під час руху з-під капоту почав йти дим. Водій припаркувався поблизу автозаправної станції та викликав рятувальників. Вогонь загасили менш ніж за пів години. Жертв та постраждалих немає. 

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Поблизу Білої Церкви зіткнулися дві легкові автівки Mercedes та "ВАЗ". Внаслідок ДТП до приїзду рятувальників загинула жінка, яка була за кермом "ВАЗ". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через погіршення погоди та снігопад тимчасово обмежили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися