У Броварах спалахнув скандал у главку поліції: подробиці

Керівників відсторонили та проводять службову перевірку

У Броварах через інформацію про побиття правоохоронців з боку керівництва главку спалахнув скандал та розпочато службове розслідування. На час перевірки від посад відсторонили керівника Броварського управління поліції Андрія Астаф’єва та його заступника, начальника патрульної поліції Олександра Домченка, пише видання "Трибуна-Бровари".

Про побиття співробітників поліції журналістам розповів родич одного з потерпілих правоохоронців. За його словами, це трапилось після інциденту, коли з під варти під час конвоювання 17 грудня втік затриманий. Тоді у поліції повідомляли, що побив поліцейських втікач, якого згодом упіймали.

За словами родича постраждалого, після цього на правоохоронців чекало "покарання" у вигляді побоїв від керівництва управління Броварської поліції. Він стверджує, що поліцейських у кабінеті по черзі били Астаф’єв та Домченко, які такі звинувачення відкидають. Постраждалим правоохоронцям сьогодні, 23 грудня, призначили додаткове медичне обстеження.

Керівниця пресслужби Головного управління Національної поліції в Київській області Ірина Прянішнікова повідомила, що за даної інформацію розпочали службове розслідування. На час перевірки керівника Броварського управління поліції та його заступника відсторонили від виконання службових обов’язків. В Броварському главку вже представили нового тимчасового керівника — це підполковник поліції Кирило Самойленко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені директор одного з приватних дитячих садків побилася з вихователькою на очах у дітей. Після інциденту батьки почали забирати своїх дітей із закладу та вимагають позбавити його ліцензії. Подробиці скандалу — в матеріалі.

Нагадаємо, у місті Біла Церква між співробітниками поліції стався конфлікт, який переріс у бійку. Опубліковано відео з місця події. Очевидець сфотографував, як біля поліцейської машини один зі співробітників накинувся на свого колегу з кулаками прямо посеред вулиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися