Понад 5 годин гасили пожежу на пилорамі у Київській області

Пожежа виникла у місці збирання готової продукції (деревини) на відкритій території площею 1000 кв.м

У неділю, 26 грудня, о 13:26 надійшло повідомлення про те, що у с. Мартусівка на вул. Чубинського у розташованих поруч приміщеннях пилорами та складу виникла масштабна пожежа. Для ліквідації пожежі знадобилася участь 40 рятувальників та 12 одиниць техніки.


Про це повідомили у повідомленні ГУ ДСНС Київської області. Пожежа виникла в місці збирання готової продукції (деревини) на відкритій території площею 1000 кв. м. Пожежу вдалося локалізувати о 16:10, а повністю ліквідувати лише о 19:52. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.


picture


Понад 5 годин знадобилося пожежникам, щоб ліквідувати пожежу у приміщеннях пилорами та складів у Бориспільському районі Київської області.


Як писали "Коментарі", за тиждень, 13-19 грудня, рятувальники Київського гарнізону ДСНС здійснили 189 виїздів. Було ліквідовано 74 пожежі та 4 аварії. За тиждень під час пожежі загинула 1 особа.


Водночас для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи було залучено 12 разів, ще 25 – для допомоги іншим службам столиці. На щастя, за тиждень на водних об'єктах Києва загиблих і врятованих осіб не було. Всього з початку 2021 року на водних об'єктах Києва врятовано 23 особи (з них 8 дітей) та 58 осіб загинули, а саме: на р. Дніпро – 22 особи, на р. Десенці – 3 особи, на озерах – 28 осіб, на інших водоймах міста – 5 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися