У Києві пограбували відому репершу Alyona Alyona: подробиці (Фото)

В українській столиці обікрали відому артистку Alyona Alyona

У Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах обікрали відому українську репершу Олену Альону — в артистки витягли гаманець із рюкзака. Про це сама Альона повідомила на своєму обліковому записі в Instagram.

Відомо, що якась жінка знайшла гаманець артистки на Дорогожичах, усередині якого були її кредитні картки, які допомогли визначити хазяїна речі. Вона зазначила, що гаманець витягли із рюкзака. Таке відбувається з репервою не вперше, Альона сказала, що рік тому у неї також витягували гаманець.

ABjYiWhIv6m77Uz5GScORIrn8.jpeg

Нагадаємо, що нещодавно у столиці обікрали відому українську співачку Ірину Федишин – йдеться про крадіжку передніх фар та бічних дзеркал з її автомобіля Porshe. Про це стало відомо із сюжету програми "Факти".

Повідомляється, що інцидент трапився в обід, коли зірка припаркувала свій автомобіль біля будинку і пішла у справах. Повернувшись, Федишин виявила пропажу фар та дзеркал. Вона зазначила, що шокована подією.

Співачка наголосила, що одна фара коштує від 20 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


alex-xl

29 грудня 2021, 07:57

В украинской столице обокрали известнее артистку Alyona Alyona Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/6781-v-kieve-ograbili-izvestnuyu-repershu-alyona-alyona-podrobnosti-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися