За минулу добу у Києві скоєно 118 крадіжок

У поліції повідомили, що у 26 випадках підозрювані особи були встановлені

За минулу добу до органів внутрішніх справ столиці надійшло 196 повідомлень про скоєні правопорушення. Cеред них: грабежі — 4; хуліганства — 7; крадіжки — 118; незаконні заволодіння автотранспортом — 3. У 26 випадках підозрювані особи встановлені, повідомляє поліція Києва.

Як повідомила нещодавно столична влада з посиланням на дані Національної поліції, з початку 2018 року рівень злочинів у публічних місцях знизився на 56%. У 2016 році щоденно відбувалося в середньому 16-17 грабежів, а у 2019 – вже 5.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині затримали іноземців, які вчинили напад на місцеве подружжя. Повідомляється, що 21 листопада невідомі особи в селі Андріївка Макарівського району напали на подружжя. Жорстоко побили пенсіонерів, забрали 600 гривень, прикраси і втекли у невідомому напрямку. Від отриманих тяжких травм 69-річний потерпілий помер у лікарні. 

У поліції розшукали нападавших. Було затримано чотирьох іноземців на території п’яти регіонів України. Один зі злодіїв розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації "ІДІЛ" і засуджений до 12 років позбавлення волі. Громадяни Киргизстану та Таджикистану, віком 26 та 32-х років, затримані у порядку ст. 208 КПК України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися