Без масок та з пляшками: у метро Києва молодь влаштувала п'яні танці (Відео)

У столичному метрополітені молоді люди влаштували танці з пляшками у поїзді

В одному з вагонів столичного метрополітену група молодих людей влаштувала п'яні танці просто під час руху поїзда — вони танцювали під супровід акордеону та саксофону. Про це повідомили на Telegram-каналі "Магнолія ТВ".

Відомо, що під час руху поїзда молодь влаштувала танці у вагоні, можна побачити, що вони були нетверезими. Також варто зазначити, що вони їхали без масок та з пляшкою ігристого вина в руках. За правилами проїзду в київському метрополітені заборонено пускати нетверезих пасажирів у підземку.

Нагадаємо, що раніше у Деснянському районі української столиці на станції метрополітену "Лісова" невідомий намагався вкрасти дефібрилятор, закріплений на платформі для реанімації людей. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що під час того, як невідомі намагалися вкрасти дефібрилятор зі станції, спрацювала сигналізація та злодій втік. На жаль, під час пригоди бокс із пристроєм був пошкоджений, а на час проведення ремонту дефібрилятор перебуватиме біля чергового по станції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

5 січня 2022, 08:46

Всеже лучше ,чем драка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися