На Теремках чоловік зліз на колії і зупинив метро на 30 хвилин

Пасажири довго чекали на поліцейських.

На станції метро "Теремки" у Києві чоловік зліз на колії. Внаслідок цього вчинку довелось зупинити поїзди на  на 30 хвилин. Про це повідомили в спільноті "Київ оперативний".

 

Зазначається, що пасажири довго чекали на поліцейських. Кінець кінцем людям набридло чекати і вони самі витягли чоловіка.  Після цього зловмисник ще декілька хвилин гуляв на станції і тільки тоді прийшли чергові правоохоронці.

 

Як писали "Коментарі", у Схемі планування територій Київської області не виключається, що після відкриття Київської обхідної дороги за проїзд автобаном доведеться платити. Таку перспективу в інтерв'ю KV прокоментував голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі". За його словами, говорити про платний проїзд Київської обхідної дороги зарано, а обговорення цієї теми буде доречно в разі ухвалення рішення щодо платного проїзду майбутнім автобаном. Обласна влада такій перспективі б зраділа, якщо гроші з проїзду поступали до бюджету Київської області, каже Володін.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися