На Виноградарі у мешканців одного ЖК тарифи на електроенергію виявились втричі більшими

Жителі ЖК “Крістер Град” звинувачують забудовника

Мешканців мікрорайону Виноградар в Києві  отримали неймовірні платіжки за грудень. В них ціни на електроенергію  виявились втричі більшими, ніж у киян з інших районів Києва. Мешканці звинувачують  в цьому забудовника.  В цій неприємній ситуації опинилися власники квартир в будинку № 5 по вулиці Сергія Данченка, в Подільському районі.

Жителі ЖК “Крістер Град” звинувачують забудовника у тому, що той протягом 5 років так і не спромігся передати 25-поверховий будинок на понад 720 квартир на баланс міських електромереж.

Як писали "Коментарі", в українській столиці очікується зростання тарифів на водопостачання та водовідведення. Таке рішення 22 грудня ухвалила Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Про це повідомили у прес-службі "Київводоканалу". Тарифи було підвищено для 45 водоканалів, зокрема й для київського. Таким чином, у 2022 році тариф за централізоване водопостачання та водовідведення становитиме 30,384 гривень за кубометр із ПДВ. Підвищення тарифів спричинене подорожчанням інших природних ресурсів та енергоносіїв.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

13 січня 2022, 06:52

В ЖК Бережанский нет отопления и коммерческий тариф на электричество, за декабрь 4,70. Галжитлобуд даже не шевелится их все устраивает.

Сергей

13 січня 2022, 04:54

ДБК свои обязательства не выполняет в части подключения домов и выполнения для этого условий годами, а перекладывает ответственность за это на жителей, причем тарифы меняет в одностороннем порядке, задним числом

Сергей

13 січня 2022, 04:49

Та же ситуация и в Навигаторе. Застройщик ДБК, пусть люди думают перед тем, как покупать у них квартиры.

Елена

12 січня 2022, 14:58

Да по поводу электроэнергии это так, повышение произошло в три раза, что делает не платежеспособность жителей ЖК Кристер Град улица Сергея Данченко 5, просто какой то тарифный геноцид! В семье должен один человек работать на коммуналку, а второй чтобы продукты купить, это учесть ещё и повышение цен на продукты! Что вы делаете??? Как жить?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися