В Києві невідомий викрав з автобуса двох екзотичних ящірок - еублефарів

Викрав тварин невідомий чоловік – забіг до автобуса та забрав, поки водій розвантажував багаж

Біля станції метро “Харківська” з автобуса вкрали двох рідкісних екзотичних ящірок  -  еублефарів.

Викрав тварин невідомий чоловік – забіг до автобуса та забрав, поки водій розвантажував багаж. Про це повідомили у спільності "Типовий Київ".

picture

Зазначається, що в одній з коробок була ящірка, яку треба було доправити до Львова, а в іншій була хвора ящірка, яку треба було доставити в клініку. 

Викрадач тварин створив для них загрозливі умови, адже це теплолюбні  ящірки, а зараз на вулиці мороз.

Як писали "Коментарі", у Київській області будують сучасний багатофункціональний притулок для безпритульних тварин "Сіріус".

За проєктом, на території вже існуючого у селищі Федорівка притулку на 2,5 тисячі тварин створять перший в Україні сучасний багатофункціональний комплекс. Площа притулку для тварин складає чотири гектари. Проєкт будівництва зараз на стадії реалізації, повідомили у компанії. У сучасному притулку будуть комплексно доглядати за тваринами та шукати їм власників. На території будуть розташовані ветеринарна клініка, зоомагазин, гуртожиток для волонтерів, готель для домашніх улюбленців, будівля для догляду за тваринами, пункт прийому нових чотирилапих, карантинна зона і простора територія для вигулу собак. Як виглядатиме новий притулок для тварин можна подивитись на світлинах архітектурного проєкту.


 

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися