На Київщині з’явиться сучасний притулок для тварин (ФОТО)

Як виглядає проєкт будівництва

У Київській області будують сучасний багатофункціональний притулок для безпритульних тварин "Сіріус". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію благодійного проєкту компанії АІММ.

За проєктом, на території вже існуючого у селищі Федорівка притулку на 2,5 тисячі тварин створять перший в Україні сучасний багатофункціональний комплекс. Площа притулку для тварин складає чотири гектари. Проєкт будівництва зараз на стадії реалізації, повідомили у компанії.

У сучасному притулку будуть комплексно доглядати за тваринами та шукати їм власників. На території будуть розташовані ветеринарна клініка, зоомагазин, гуртожиток для волонтерів, готель для домашніх улюбленців, будівля для догляду за тваринами, пункт прийому нових чотирилапих, карантинна зона і простора територія для вигулу собак. Як виглядатиме новий притулок для тварин можна подивитись на світлинах архітектурного проєкту.

Нагадаємо, у Броварах планують побудувати притулок для бездоглядних тварин з готелем та ветеринарною клінікою. У притулку будуть утримувати собак та кішок після стерилізації та вакцинації від сказу. Він має бути розрахований на 350 тварин. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий майданчик для вигулу собак з'явився у Дніпровському районі Києва в оновленому парку "Радунка", ще одна локація — на Троєщині.

Читайте також, який штраф загрожує за вигул собаки без повідця та намордника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

4 січня 2022, 20:42

Приют это очень хорошо. А хоть один мусороперерабатывающий заводик за 8 лет можно было построить?! Область тонет в мусоре...

Юрий

4 січня 2022, 14:10

Назар, люди могут о себе позаботиться сами, если не инвалиды, а собаки не могут, просто не выживут, особенно те, которых выбросили на улицу из семьи...

Назар

4 січня 2022, 11:54

Лучше сделали приют для бездомных людей бо их скоро станет больше чем животных

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися