У парку на Троєщині відкрили локацію для вигулу собак (ФОТО)

Як виглядає спеціальна площадка

У Деснянському районі Києва на території парку створили спеціальний простір для вигулу та дресировки собак. Про це розповів генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

За його словами, спеціальна площадка для собак створена на території парку "Троєщина". Ця зона відпочинку площею понад 9,5 гектарів користується значним попитом серед киян. Парк поділений на три частини, а однієї локації для вигулу тварин біля першої водойми було недостатньо, зазначив керівник КО "Київзеленбуд" Олексій Король.

Столичні комунальники облаштували ще один огороджений простір у парку "Троєщина". На цій площадці собаки можуть бігати без поводку та можна проводити тренування тварин. Такий простір став восьмим відкритим у Києві цього року. Як виглядає спеціальна площадка для вигулу собак можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий майданчик для вигулу собак з'явився у Дніпровському районі Києва в оновленому парку "Радунка".

Нагадаємо, у Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах у парку знайшли прив'язаного собаку. Тварину покинула господиня, яка виїхала до Польщі на заробітки. Жінка також залишила записку з проханням дати притулок вихованцю.

Читайте також, який штраф загрожує за вигул собаки без повідця та намордника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

21 грудня 2021, 09:55

давно назрел серьезный закон про собак. Надоели бродячие собаки, загаженные дворы и скверы, нападения на людей, а также сказки хозяев, гуляющих с бультерьером без поводка и намордника "Она не кусается". Очень повезло жильцам многоэтажек, где люди держат собак, уходят на работу, а эта собака воет или гавкает целый день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися