У Києві самотня жінка поїхала до Польщі та залишила собаку у парку (Фото)

У столичному парку на Дорогожичах знайшли собаку, якого господарка залишила після від'їзду до Польщі

У Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах у парку виявили прив'язаного собаку, якого залишила господиня, яка виїхала до Польщі на заробітки. Жінка також залишила записку з проханням дати притулок вихованцю. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила киянка Марія Ляпіна.

За її словами, домашнього вихованця знайшли прив'язаним до лавки у парку на Дорогожичах. Поруч із ним лежали його іграшки та записка, в якій було сказано, що пес на ім'я Джек дуже гарний сторож, а його самотня господиня поїхала на заробітки до Польщі, а тому мусить залишити його. Собаці менше року, вона не дуже велика, доглянута та вихована.

Жінка написала, що терміново шукаю перетримку для вихованця.

Нагадаємо, що жителька столичної Оболоні   тримала у своїй двокімнатній квартирі борсука, лисиць, хижих птахів, вісім собак породи американський стаффордширський тер'єр та вовка.   Усі вони проживали у собачих клітинах.

У зоозахисника вилучили вовка, який мав шість відкритих переломів на одній нозі : на нього напав борсук.

"Після вилучення дикої тварини, жінка завела іншого вовченя, але, на щастя, віддала його через тиск зозахисників. Обидва вовки перебувають у реабілітаційному центрі в Бельгії", - розповіли зоозахисники.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися