У Броварах з готелем та клінікою збудують притулок для тварин

Що відомо про новий проєкт

У Броварах планують виділити з бюджету майже 1,5 мільйони гривень на завершення проєкту притулку для бездоглядних тварин. Виділення коштів розглянуть на сесії Броварської міської ради, пише видання "Трибуна-Бровари".

Додаткові гроші потрібні для розробки технічних умов для приєднання майбутнього притулку для тварин до електричних мереж. Будувати об’єкт планують на житловому масиві Торгмаш. У притулку, який зведуть на провулку Виробничий, 5, будуть утримувати безпритульних тварин після стерилізації та вакцинації від сказу. Він має бути розрахований на 350 собак та кішок.

У перелік споруд притулку входять міні-готель для домашніх тварин, вольєри, майданчики для приймання, утримання, вигулу та тренувань, ветеринарний центр, крематорій та паркінг. Новий заклад має бути доступним для людей з інвалідністю. Земельну ділянку під будівництво притулку для тварин у Броварах виділили у 2019 році. Заклад планували побудувати на вулиці Оникієнка в районі міського кладовища. Згодом ділянку перенесли на провулок Виробничий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий майданчик для вигулу собак з'явився у Дніпровському районі Києва в оновленому парку "Радунка", ще одна локація — на Троєщині.

Нагадаємо, у Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах у парку знайшли прив'язаного собаку. Тварину покинула господиня, яка виїхала до Польщі на заробітки. Жінка також залишила записку з проханням дати притулок вихованцю.

Читайте також, який штраф загрожує за вигул собаки без повідця та намордника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися