У Києві на Сирці провалився асфальт: транспорт перестав ходити

У столиці на вулиці Сирецькій провалився асфальт, тролейбуси змінили маршрут

У Подільському районі української столиці сталася комунальна аварія — на вулиці Сирецькій в однойменному районі провалився асфальт, що спричинило зраду руху громадського транспорту. Про це стало відомо із повідомлення комунального підприємства КМДА "Київпастранс".

Відомо, що через провал асфальту на Сирці, який стався на кільці розвороту тролейбусів, затримується рух тролейбусного маршруту під номером 5. На місці вже веде роботи профільна комунальна служба. На час аварії рух п'ятого тролейбуса буде організовано до проспекту Свободи.

Тролейбуси п'ятого маршруту ходять від вулиці Білицька до станції метрополітену "Площа Льва Толстого", яка розташована у центрі міста. Варто враховувати факт провалу асфальту під час планування маршрутів.

Нагадаємо, що дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрито через капітальні ремонтні роботи. Перший етап робіт включає оновлення дорожнього покриття на ділянці від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної.

У "Київавтодорі" додали, що часткове обмеження руху передбачає організацію одностороннього руху автомобілів у напрямку станції метро "Лівобережна".

У проекті виконання ремонтних робіт заявлено, що під час виконання планується не тільки оновлення дорожнього покриття на вул. Ентузіастів, а й капітальний ремонт магістралі районного значення Русанівки: загалом буде відремонтовано ділянку дороги завдовжки 2,7 км, а вартість робіт дорівнює 292 мільйонам гривень. На капремонт усієї ділянки піде 7 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися