На трьох вулицях на Дарниці залатали небезпечні ями

Роботи виконували на прохання містян, що зверталися до контакт-центру 15-51.

На трьох вулицях Дарницького району відремонтували аварійні й небезпечні ями. Роботи виконували на прохання містян, що зверталися до контакт-центру 15-51. Так, на вулиці Автотранспортній виконували поточний ремонт холодною асфальтобетонною сумішшю. В на проспекті Бажана, вулицях Садова та Автопаркова латали вибоїни та тріщини за допомогою литої асфальтобетонної суміші.

Крім того, дорожниками був розчищений сніг в місцях виконання робіт, а зону робіт ретельно висушили перед вкладанням асфальту.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у соціальних мережах показали жахливий стан опор на естакаді Південного мосту, який сполучає лівий та правий берег Києва – столичні комунальники прокоментували цю інформацію.  На опублікованих у соцмережах знімках можна побачити, що опори на Південному мосту поступово руйнуються та потребують ремонту. На сьогодні з опор був знятий захисний шар бетону, однак, як запевнили комунальники, це жодним чином не вплине на конструкцію естакади переправи.

Крім того, у Києві капітально ремонтують вулицю Ентузіастів на Русанівці. Як тривають роботи у січні на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися