У Києві капітально ремонтують вулицю на Русанівці (ВІДЕО)

Як тривають роботи можна побачити з висоти

У Києві капітально ремонтують вулицю Ентузіастів на Русанівці. Як тривають роботи у січні на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Ремонтувати вулицю Ентузиастів у столиці розпочали всередині грудня. На ділянці комунальники прокладають новий колектор та планують посилити основу проїжджої частини. Замість асфальту тротуари зроблять з бруківки На пішохідних доріжках встановлять антипаркувальні стовпці, облаштують велосипедну доріжку, острівці безпеки та паркувальний майданчик.

"Пролетимо над вулицею Ентузіастів на Русанівці, подивимося на початок робіт та на поточний стан дороги. А також насолодимося красивими видами Русанівки у похмурий "зимовий" день", — прокоментував відео блогер.

Через ремонтні роботи дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрили. На першому етапі робіт оновлюють дорожнє покриття на від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної. Загалом капітально відремонтують 2,7 кілометри дороги. Вартість робіт складає понад 290 мільйони гривень. Капітальний ремонт триватиме сім місяців.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад мільярд гривень. Тим часом у столиці вже обрали підрядника для будівельних робіт на Трухановому острові. Тут планують облаштувати інженерні мережі до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад сотню мільйонів гривень.

Читайте також та дивіться відео, як поблизу Дарницького мосту будують величезну естакаду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися