У Києві руйнуються опори Південного мосту: коли варто чекати на ремонт (Фото)

У столиці поступово руйнуються опори на естакаді Південного мосту через Дніпро

У соціальних мережах показали жахливий стан опор на естакаді Південного мосту, який сполучає лівий та правий берег Києва – столичні комунальники прокоментували цю інформацію. Про це стало відомо із матеріалу видання "Сегодня".

На опублікованих у соцмережах знімках можна побачити, що опори на Південному мосту поступово руйнуються та потребують ремонту. У комунальній корпорації "Київавтодор" відреагували на фотографії та зазначили, що показані опори вже перебувають на ремонті. На сьогоднішній день з опор був знятий захисний шар бетону, однак, як запевнили комунальники, це жодним чином не вплине на конструкцію естакади переправи.

У "Київавтодорі" також повідомили, що ремонтні роботи на Південному мосту буде закінчено у 2022 році, а активна фаза ремонту стартує навесні.

PWnjAkiPHV24hdSu4kIVt1ux9.jpeg

Нагадаємо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, які мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Ще однією причиною стало погіршення погоди, про яке попередили синоптики. Самі роботи із заміни деформаційних швів перенесено на квітень 2022 року. Це необхідно для якісного виконання робіт. Для заміни швів буде розібрано половину естакади.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися