У Броварах негода повалила дерева та зносила дахи (ФОТО)

Про наслідки розповів мер міста Ігор Сапожко

У Броварах штормовий вітер пошкодив дахи будинків і повалив дерева. Про наслідки негоди розповів мер міста Ігор Сапожко, передають "Коментаріі".

За його словами, у Княжицькій школі та приміщенні старої поліклініки зірвало дахи. Окрім того, штормовий вітер частково пошкодив покрівлю у житловому будинку по вулиці Ярослава Мудрого, 90. У Броварах досі залишаються знеструмленими частина вулиць через аварію на Алюмінієвій підстанції. Зокрема, частково немає електроенергії на вулицях Драгоманова та Петлюри. Електропостачання у селищі Переможець оперативно відновили. Окрім того, по Броварах зафіксовані випадки падіння дерев і гілок.

Всі комунальні служби Броварів працюють у посиленому режимі, а до ліквідації наслідків негоди долучені рятувальник, зазначив мер міста. Сапожко закликав броварчан за можливості залишатися вдома в негоду та триматись якомога далі великих дерев під час штормового вітру, зокрема — не паркувати під ними автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль, у якому знаходились люди. Жінку дістали з автівки свідки надзвичайної події, водій загинув. Рятувальникам довелося діставати тіло загиблого чоловіка за допомогою автокрану. Окрім того, під час падіння дерево повалило стовп та проводи, які пошкодили ще близько десятка автівок.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися