У Києві розпочалася реконструкція скверу Павла Шеремета: коли фінал

Перед початком реконструкції було проведено конкурс на найкращий ескізний проект та визначено переможця.

У Києві розпочинається реконструкція скверу імені загиблого журналіста Павла Шеремета. Про це повідомила секретарка постійної комісії з питань екологічної політики Київради Євгенія Кулеба.

За її  словами, перед початком реконструкції був проведений конкурс на найкращий ескізний проєкт та визначено переможця.

"Ми сподіваємось перетворити сквер у сучасний та сталий зелений простір. При цьому важливо враховувати факт того, що місто має адаптуватись до кліматичних змін. Крім того, важливим завданням при реконструкції скверу є гарантування безпеки його відвідувачам", – зазначила депутатка.

Завершити реконструкцію скверу планується навесні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Про це розповів голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Ратніков. За його словами, над створенням нового сучасного паркового комплексу на Троєщині місцева влада разом з працівниками комунального об’єднання "Київзеленбуд" працювали весь минулий рік. В результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського.


Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися