Сталася бійка. У Київській школі кухарі хотіли повторно використати недоїдені котлети

Поліцію директорка викликати відмовилась

У школі №221 Солом’янського району столиці прибиральниця побилася з кухарями. Причина того, що кухарі хотіли повторно використати котлети у їдальні.

 

Батькам повідомили, що кілька днів у школі не буде обідів.

 

18 січня під час обіду стався конфлікт між прибиральницею та кухарями. На кухні захотіли повторно використати котлети, а прибиральниця почала робити їм зауваження. Між працівниками виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. Свідками цього інциденту стали учні молодших класів.


Врегульовувати конфлікт довелось директорці школи. Але учасники бійки виявились агресивно налаштовані та подекуди навіть брали виделки до рук.

 

Поліцію директорка викликати відмовилась. Батьки висловили свою стурбованість якістю меню у їдальні у цій школі.

 

Як повідомляли "Коментарі", з початку цього року українські школи та дитячі садки перейшли на оновлене меню, яке розробляв популярний шеф-кухар Євген Клопотенко за ініціативою першої леді Олени Зеленської, однак багато батьків та дітей цим невдоволені. У новому меню зменшили кількість хлібобулочних виробів, запланували поступову відмову від надмірного споживання солі та цукру, а також збільшили споживання овочів та м’яса. Зокрема, зі шкільного меню прибрали хліб із маслом і солодкий чай, а бурячкові оладки не усім до вподоби. Деякі батьки скаржаться, що діти залишаються голодними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися