На вокзалі в Києві почали демонтувати старий ескалатор

Старий ескалатор планують утилізувати на металобрухт.

У вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в Києві розпочали демонтаж старого ескалатора. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

picture



Старий ескалатор планують утилізувати на металобрухт. Водночас кілька його сходинок планують залишити як музейний експонат.

picture

Як повідомляли "Коментарі", у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу Києва почнуть встановлювати два нових потужних ескалаторів. Заміна ескалаторів п триватиме до 6 квітня. На цей час пасажири зможуть безплатно користуватися доставкою багажу портерами. Для їх виклику встановлять кнопки біля сходів з вестибюля Центрального залізничного вокзалу на критий перехід до Південного вокзалу зі спусками до колій та у зворотному напрямку. Новий ескалатор для столичного залізничного вокзалу обійшовся перевізнику у близько 13 мільйонів гривень. Його встановлять замість старого ескалатора, який за десятки років роботи перевіз понад 250 мільйонів пасажирів.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

22 січня 2022, 08:35

А "старый" эскалатор( который выглядит гораздо лучше, чем "новые" разваливающиеся мосты в городе!) демонтируют не потому, что он из нержавейки? А заменить хотят на пластик? Педалька теперь "металлы" по всему Киеву обдирать будет? Бронзовые фигуры у зоопарка, теперь "старый" эскалатор на вокзале; дальше памятник Хмельницкому и Владимиру на бетонные глыбы заменит? В ремонт вокзала вбухали огромные деньги, в том числе и ескалатор! ОН РАБОТАЕТ! ОТ НЕГО НЕ ОТВАЛИВАЮТСЯ КУСКИ, КАК ОТ МОСТОВ И ПУТЕПРОВОДОВ! ХВАТИТ ГРАБИТЬ КИЕВ!!!! ГДЕ ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫЕ ОРГАНЫ???? Или им тоже дали что-то подпилить и не досуг выполнять обязанности???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися