Велика пожежа в центрі Київа: квартири мешканців затоплені

При гасінні пожежі на В. Васильківській рятувальники затопили квартири мешканців

Пожежа, яка сталася напередодні, 19 серпня на вул. Велика Васильківська, біля костелу, привів до сумних наслідків. Квартири в житловому будинку на Великій Васильківській, 81, після ліквідації НП виявилися затоплені. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"Мешканці будинку, де була пожежа, в сльозах і в шоці. Їх пустили у свої квартири. За словами людей, там все затоплено водою, в деяких місцях вона по коліно. А найнеприємніше те, що дах прогоріла і обрушилася в квартири", - сказано в повідомленні.

Після ліквідації пожежі працівники рятувальних служб перекрили входи в будинок, щоб оцінити рівень пошкоджень будівлі та чи можна людям далі проживати в ньому. На час мешканців планували розселити по готелям.

Уточнимо, що за даними пожежників, в будинку неподалік від костелу сталася пожежа у квартирі на четвертому поверсі. Вогонь гасили понад три години. На час ліквідації загоряння рух по вулиці перекривали.

Як повідомляв портал "Коментарі", з 3 по 9 серпня пожежерятувальні підрозділу Київського гарнізону 313 разів виїжджали на пожежі та інші надзвичайні ситуації. Рятувальники змогли ліквідувати 158 пожеж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися