Знімала ролик: у Києві скандальна блогерка Маша Тишина збила людину (Відео)

В українській столиці машина, якою їхала скандальна блогерка Маша Тишина, збила людину

В українській столиці компанія скандально відомої блогерки Маші Тишиної збила людину, яка їхала на моноколісі вулицею. Сама компанія була на автомобілі Porshe. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що компанія блогерки їхала Києвом, розпиваючи пиво та слабоалкогольні напої прямо під час руху, водій відволікався, грала гучна музика і в результаті, машина наїхала на людину на моноколесі.

Пізніше Тишина повідомила у своєму Instagram-акаунті, що все гаразд і питання із постраждалим закрито.

Нагадаємо, що нещодавно і відому київську блогерку Лілію Багірову не пустили на територію Росії та депортували в Україну з московського аеропорту "Внуково". Про це сама Багірова повідомила на своїй сторінці у Instagram.

За її словами, їй заборонили в'їзд на територію Росії та Білорусі до 2026 року за її сюжети про протести у Білорусі у 2020 році. Вона заявила, що їй потрібно було до Москви у справах, проте в аеропорту її затримали на п'ять годин, а згодом депортували. Під час посадки на літак її супроводжували співробітники ФСБ.

Також блогера повідомила, що разом із нею повернулося ще вісім українців, яких не пустили до Росії через недостатню кількість підстав для перетину кордону.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


украинка

26 січня 2022, 09:54

Чем она хвастается? Уродливыми губами? Куринными мозгами? Могли переехать молодого человека, и еще этим хвастаются. Это ниже плинтуса,наказать их ,хотя судя по этой маше,.... наказать трудотерапией,только так,штрафы там не помогут.

vlad

26 січня 2022, 09:51

Це не блогерка а чмо з накачаними варениками

Жора

26 січня 2022, 09:46

Очередные куриные истории...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися