Просив увімкнути радіо: у Києві таксист Bolt побив темношкірого пасажира (Фото)

В українській столиці таксист служби Bolt побив темношкірого пасажира за прохання включити радіо

В українській столиці стався черговий скандал із таксі - водія служби Bolt звинуватили у побитті темношкірого пасажира, який просив його включити садив. Про це стало відомо із повідомлення постраждалого, яке він опублікував на своїй сторінці у Instagram.

За словами потерпілого, він попросив водія увімкнути "Радіо Майамі", коли вони їхали на автомобілі служби. Він заявив, що водій відмовився, а в нього перепитали щодо інших радіостанцій. Після цього водій відміряв поїздку, висадив пасажирів та вдарив одного з них у голову.

Від удару чоловік знепритомнів, а коли прийшов до тями, таксист уже поїхав з місця події. У службі таксі Bolt цей інцидент поки не коментували, однак коли постраждалий повідомив представників служби про інцидент, то йому відповіли, що водія було звільнено.

Нагадаємо, що нещодавно у Шевченківському районі української столиці на проспекті Перемоги побили та пограбували відомого телеведучого Андрія Куликова — інцидент стався 10 січня. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Києві.

Відомо, що двоє чоловіків підійшли до потерпілого та попросили цигарку, отримавши відмову, вони побили її, відібрали банківську картку та мобільний телефон. Грабіжники знайшли в одному зі столичних хостелів. Ними виявилися 23-річний уродженець Миколаївської області, раніше засуджений та 23-річний уродженець Волинської області. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Федор

26 січня 2022, 13:26

Александр, Расистская бескультурная особь. Что ты делаешь в Киеве? Наверное, тыняешься без дела по сайтам и пишешь тупые комментарии. В Жопу!

Тэмуджин

26 січня 2022, 10:51

".....пассажира, который просил его включить садил." Че вы курите, рукожопы??!! Да этот темнокожий парень пишет грамотнее.....

Александр

26 січня 2022, 10:42

Темнокожий пассажир. Что он делает в Киеве? Наверное учиться или турист. В Африку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися