COVID в Києві: вперше за довгий час за добу захворіли майже 2000 осіб

Зареєстрованих випадків з початку пандемії - 356 732, летальних – 8460.

За минулу добу, 25 січня, у Києві виявили 1919 нових випадків захворювання на коронавірус. Померли від хвороби минулої доби тринадцять людей. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Серед захворілих за минулу добу було також 310 дітей від 2 місяців до 17 років.

Госпіталізували у лікарні - 77 хворих на ковід та 76 осіб з підозрою на коронавірус та пневмоніями.

Водночас негативний результат тексту на коронавірус 25 січня отримали 702 людини. А всього коронавірус подолали в столиці 331 899 мешканців. Зареєстрованих випадків з початку пандемії - 356 732, летальних – 8460.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") можна витратити гроші, отримані за повний курс вакцинації від коронавірусу.

Тепер розрахуватися карткою "єПідтримка" можна безпосередньо у касах розважальних локацій "ВДНГ". Кошти, отримані за вакцинацію від коронавірусу, можна витратити на відвідування оранжереї, ковзанки, Галереї сталевих фігур, Фабрики мрій, Резиденції Санти, Мотузкового парку, планетарію, музеїв, тропічної ферми "Планета метеликів" та парку "Планета динозаврів". Також карткою "єПідтримка" можна розрахуватися за квест та екстремальні атракціони, екскурсійний потяг та дитячі машинки.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися