У Києві гроші за вакцинацію можна витратити на розваги на "ВДНГ"

Які послуги стали доступні вакцинованим від коронавірусу

У Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") можна витратити гроші, отримані за повний курс вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію виставкового центру.

Тепер розрахуватися карткою "єПідтримка" можна безпосередньо у касах розважальних локацій "ВДНГ". Кошти, отримані за вакцинацію від коронавірусу, можна витратити на відвідування оранжереї, ковзанки, Галереї сталевих фігур, Фабрики мрій, Резиденції Санти, Мотузкового парку, планетарію, музеїв, тропічної ферми "Планета метеликів" та парку "Планета динозаврів". Також карткою "єПідтримка" можна розрахуватися за квест та екстремальні атракціони, екскурсійний потяг та дитячі машинки.

В Україні програма "єПідтримка" стартувала з 19 грудня. Усі українці, які зробили щеплення двома дозами вакцини від коронавірусу, отримують від держави по тисячі гривень. Ці гроші можна використати на придбання книг, подорожі залізницею або літаком, на спортзали, виставки, театри та кінотеатри. Окрім того, у Україні анонсували виплати тисячі гривень повністю вакцинованим неповнолітнім громадянам у віці від 12 до 18 років. Підготувати цю програму має український уряд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території "ВДНГ" відкрили святкову зимову оранжерею. До новорічних і різдвяних свят оранжерею перетворили на магічний скляний будинок. Будівлю та приміщення прикрашають святкові декорації та чарівні герої, а у приміщенні виставкової зали працює теплий бар.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися