Киянам на замітку: Зеленський роздає по тисячі гривень (ВІДЕО)

Відомі умови для отримання грошей

Українці, які зробили щеплення від коронавірусу двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до громадян, передають "Коментарі".

За його словами, українська влада запускає програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки.

"Мільйони тих, хто вже вакцинувався від ковіду, понад мільйон тих, хто вакцинувався минулого тижня. Я впевнений — мільйони тих, хто вакцинується незабаром", — зазначив Зеленський.

Президент заявив, що в Україні на 13% знизився рівень госпіталізацій від коронавірусу. Окрім того, за тиждень рівень захворюваності на коронавірус знизився на 6%. Щоб активізувати процес вакцинації голова держави анонсував програму підтримки економіки та рівня мотивації українців грошима. Їх невдовзі зможуть отримати громадяни, щеплені від коронавірусу двома дозами вакцини, через додаток "Дія".

"Кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно. Тобто — через додаток "Дія". За ці кошти можна буде буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр, або купити квитки для мандрівок всередині країни на внутрішні авіа та залізничні перевезення", — заявив президент України.

Ця програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї виділять близько трьох мільярдів гривень, повідомив голова держави. Стільки ж коштів на цю програму виділять з держбюджету на початку 2022 року.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили схему з підробки сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу та результатів ПЛР-тестування з мільйонними оборудками. Підробку медичних документів організували троє мешканців Київської області. Вони орендували дві квартири у Києві, де облаштували "типографію". Щодня виготовляли до 20 підробок, на яких щомісяця заробляли три мільйони гривень. Такий "бізнес" проіснував майже рік.

Нагадаємо, що у Києві поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години. Порушникам карантину загрожують штрафи від 17 до 34 тисяч гривень.

Читайте також, що у Броварах через обов’язкову вакцинацію звільняються вчителі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

16 листопада 2021, 05:52

Нууууууууууууу, якщо зеленський пообіцяв, рахуй пропало

Юрій

15 листопада 2021, 22:24

Посильная помощь в лечении от вируса послушным.

Людмила

15 листопада 2021, 20:09

Уже вакцинируют даже от наводнения?1 :)

Амандрапапупа

15 листопада 2021, 19:08

Вчителі вже отримали $4000? А це реприза з 95-го кварталу про 1000 грн.? А коли сміяться?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися