У Києві під час рейдів штрафують за порушення карантину (ФОТО)

Правоохоронці проводять перевірки у транспорті та на підприємствах

У Києві за тиждень склали 1351 адміністративний матеріал за порушення правил карантину. Про результати перевірок розповіли у поліції столиці, передають "Коментарі".

Мешканцям та гостям столиці нагадали про штрафи за порушення карантину. Вони складають від 17 до 34 тисяч гривень. Під час рейдів поліцейські та працівники "Муніципальної варти" Києва перевіряли дотримання карантинних обмежень у столичному транспорті, зокрема у метро, а також розважальні заклади та заклади громадського харчування, торгівельні центри та кінотеатри. За сім днів провели понад 38 тисяч перевірок.

На порушників карантину у Києві лише за тиждень склали понад 1200 адміністративних постанов та 90 адмінпротоколів. Перевірили понад 1700 об’єктів господарської діяльності та 2270 одиниць громадського транспорту. У столичній поліції закликали людей не порушувати правил карантину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години.

Нагадаємо, з 1 листопада у Києві запровадили жорстокі карантинні обмеження. Столиця потрапила до "червоної" зони карантину. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів про можливі терміни закінчення таких карантинних обмежень.

Читайте також: Київ перейшов до "червоної" зони карантину: повний список заборон



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися