Київ перейшов до "червоної" зони карантину: повний список заборон

У столиці з 1 листопада почав діяти режим червоної зони карантинних обмежень

У столиці з 1 листопада почали діяти правила "червоної" зони карантинних обмежень, які були запроваджені через різке зростання захворюваності на коронавірус. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що з 1 листопада кияни, які хочуть ходити до торговельних центрів, закладів громадського харчування та державних установ повинні мати при собі сертифікат про вакцинацію від коронавірусу, негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус або документ, що підтверджує одужання від інфекції.

Також ці документи необхідні для проїзду в громадському транспорті. Окрім згаданих об'єктів документи про вакцинацію, одужання або результат тексту вимагатимуть у кіно та музеях, спортзалах та фітнес-центрах, готелях, закладах соцзахисту, ЦНАПах, пенсійному фонді та на масових заходах.

Нагадаємо, що у столиці 1 листопада зранку співробітники поліції почали перевіряти наявність сертифікатів щодо вакцинації від коронавірусу у транспорті. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила киянка Леся Падалка.

За її словами, з восьмої ранку правоохоронці почали перевіряти наявність сертифікатів про вакцинацію, які необхідні для проїзду у громадському транспорті. Вона опублікувала фотографії з поліцією та зазначила, що у маршрутках також вивісили плакати про правила червоної зони карантину.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися