Коли Київ вийде із "червоної" зони: прогноз Ляшка

Це більше місяця

З понеділка, 1 листопада, у Києві запроваджують жорстокі карантинні обмеження. Місто увійшло до так званої "червоної" зони карантину. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів про можливі терміни закінчення таких карантинних обмежень.


За його словами, середній час перебування регіону в "червоній" зоні, як свідчить досвід, становить 37 днів – це понад місяць. Водночас мер Києва Віталій Кличко ще не говорив про те, скільки столиця пробуде в локдауні.


Як писали "Коментарі", у Києві проїзд у громадському транспорті буде з обмеженнями, коли місто перейде до "червоної" зони карантину.


За словами мера Києва, лідера партії "Удар" Віталія Кличка, за громадський транспорт у "червоній" зоні карантину працюватиме у штатному режимі.


"Якщо вакцинація є, навіть одна вакцина. Якщо у вас є сертифікат вакцинації, у додатку "Дія" ви можете його продемонструвати. Якщо у вас є ПЛР-тест - будь ласка, ПЛР-тест покажіть. Люди можуть користуватися громадським транспортом", - сказав мер Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Solovei

20 листопада 2021, 09:14

Когда законится карантин (народнsе приметы))) ) 1-когда перестанут разносить вирус 2-когда законится вакцинный бизнес 3-когда сдохнет Кsчко 4-когда сдохнут все 5-когда унитожат неугодных,а остальных чипируют 6-когда житы нажрутся 7-когда народу надоест ярмо янки и он станет самостийным 8-когда вакцинируют всех идиотов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися