На трасі "Київ — Чоп" перекинувся автобус, багато постраждалих (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли у поліції

На трасі "Київ - Чоп" перекинувся рейсовий автобус, багато пасажирів постраждали. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію щодо ДТП від поліції Львівської області.

ДТП із постраждалими сталася на Львівщині сьогодні, 30 січня, вночі. На трасі "Київ - Чоп" перекинувся пасажирський автобус. В аварії поблизу села Загірці постраждали 14 людей, зокрема пасажири з Київської області.

Правоохоронці повідомили, що водій пасажирського автобуса сполученням "Харків — Слупськ" не впорався з керуванням. Через це автобус з'їхав у кювет і перекинувся на бік.

Внаслідок ДТП із травами госпіталізували 14 пасажирів. Відомо, що серед 11-ти постраждалих жителі Київської, Львівської, Сумської, Харківської, Полтавської та Чернігівської областей. У ДТП також травмовано трьох жінок зі Львова, Полтави та Харківської області.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом на такий самий термін. Обставини ДТП встановлюють правоохоронці. Інші подробиці та стан постраждалих у поліції поки не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Вишгорода зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль. Внаслідок ДТП травми отримали водій легковика та його 11-річна донька. Дитину медикам врятувати не вдалося.

Читайте також, що на трасі "Київ - Овруч" сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися