На Київщині сталися кілька жахливих ДТП (ФОТО)

В одній з аварій є загиблі

У Київської області 30 січня сталися три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими та жертвами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції регіону.

Смертельна аварія, у якій загинула вагітна жінка, сталася неподалік селища Гребінки. Вранці тут зіткнулися два легкових автомобілі Mazda та "ВАЗ 2121". На місце ДТП прибули патрульні поліцейські Білої Церкви, слідчі, медики та рятувальники.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля "ВАЗ 2121" знаходився 28-річний водій і його 29-річна вагітна дружина. Від отриманих травм жінка померла до приїзду швидкої допомоги. Через потрощену автівку тіло загиблої рятувальники діставали за допомогою спеціального обладнання. 

Також відомо, що всі учасники ДТП — кияни. 31-річна водійка автомобіля Mazda працює у банку. Після аварії вона перебувала у шоковому стані, зазначили у поліції. Обидва водії були тверезими — алкоголю у них у крові не виявили. Інші подробиці аварії у поліції не повідомляють.

Ще одна ДТП на Київщині сталася за участю пішохода вночі. Чоловік рухався по зустрічній смузі проїзної частини дороги, коли його збила вантажівка.

Правоохоронці повідомляють, що 60-річний водій вантажного автомобілю Renault Magnum здійснював обгін, коли збив пішохода. Постраждалого доставили до реанімації Бориспільської лікарні. Чоловіку на вигляд 30-40 років. Його особу наразі встановлюють. Пішохід був у темному одязі та мав темно-синій рюкзак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 30 січня на трасі "Київ — Чоп" перекинувся рейсовий автобус, багато пасажирів постраждали. Аварія сталася на Львівщині поблизу села Загірці. У ДТП постраждали 14 людей, зокрема пасажири з Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися