У "Борисполі" службовий собака знайшов велику партію психотропних речовин

Собака, який служить Державній прикордонній службі, відшукав велику партію психотропних речовин, яку наркоторговці намагалися завезти до країни.

Про те, що службовий собака Державної прикордонної служби виявив велику партію наркотиків на пункті пропуску "Борисполя", повідомляється на офіційному Facebook-акаунті ДПС.

У наркоторговців, затриманих у пропускному пункті аеропорту "Бориспіль" під час обшуку прикордонниками та службовим собакою було знайдено партію псевдоендорфіну, яка складалася з 1 900 таблеток препарату Decancit SR. Ця речовина входить до групи прекурсорів, а обіг цих речовин на території України підданий деяким обмеженням. Також щодо прекурсорів встановлені заходи контролю.

Затриманими в аеропорту виявилися двоє громадян України (1968 та 1969 року народження), які потрапили до аеропорту "Бориспіль" рейсом, який розпочався у Шарм-ель-Шейху. Один із затриманих мав при собі 1000 пігулок, другий – 900.

За фактом злочину стосовно порушників було складено протокол відповідно до статті 471 Митного кодексу України (про порушення порядку проходження митного контролю у коридорах спрощеного митного контролю).

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві двоє уродженців Житомира перевозили деревину двома вантажівками, не маючи необхідних документів для цього .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися