Під Києвом на переїзді потяг протаранив маршрутку "Богдан" (Відео)

У Київській області на залізничному переїзді товарний поїзд в'їхав у маршрутку

На території Київської області сталася серйозна аварія на залізничному переїзді - на виїзді з міста Ірпінь товарний склад протаранив маршрутний автобус "Богдан". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що на повороті на виїзді з Ірпеня поїзд врізався у маршрутне таксі. Рух через залізничний переїзд було заблоковано. За попередніми даними, внаслідок аварії ніхто не постраждав, оскільки у маршрутці не було пасажирів.

Нагадаємо, що в українській столиці неподалік Жулянського шляхопроводу державна компанія "Укрзалізниця" планує побудувати нову залізничну платформу. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Бучанської міської державної адміністрації.

Відомо, що у районі шляхопроводу буде зведено нову платформу та пішохідні переходи. Експерти вже оглянули й обрали місце розташування майбутньої споруди. Нова пасажирська платформа повинна буде розвантажити автомобільні маршрути, зокрема, у ранкові та вечірні години пік. Вона буде розташована між залізничними станціями у Вишневому та Києві-Волинському.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися