Бійка в Шевченківському районі з потерпілими: в поліції розповіли деталі

На вулиці Володимирській стався конфлікт зі стріляниною

2 лютого поліціянти Головного управління Національної поліції в місті Києві разом зі слідчими прибули на місце інциденту по вулиці Володимирській в Шевченківському районі. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією правоохоронців, між громадянами та охоронцями біля фінансової установи, де проводять обмін валют, сталася бійка. Відомо, що двох осіб з травмами госпіталізували до лікарні. Також спецпризначенці затримали 14 осіб та доставили їх до районного управління поліції для з'ясування обставин.

За даними поліції, постріли були попереджувальними й внаслідок стрілянини потерпілих немає. Причини конфлікту між громадянами в центрі столиці з'ясовують слідчі. За фактом нанесення тілесних ушкоджень в поліції внесли дані про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України. Дії громадян кваліфіковані як хуліганство.

В разі доведення вини в судовому процесі, винуватці можуть бути ув'язнені на строк до чотирьох років позбавлення волі за хуліганство. Наразі триває слідство, обставини подій біля фінустанови встановлюються.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Києві "накрили" велику схему наркоторгівлі. У ході розслідування виявилося, що серед найактивніших членів злочинного угруповання – 7 киян від 26 до 40 років. Ще наприкінці 2020 року слідчі київської поліції та оперативники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України вийшли на слід та затримали групу наркодилерів. У складі угруповання - два співорганізатори, працівник поштового відділення, хіміки-лаборанти та кур'єри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися