У Борисполі сталася ДТП з потерпілими: що відомо

У Борисполі водій не впорався з кермуванням та врізався в стовп і зніс паркан

На території Борисполя сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участі легковика марки Nissan Juke. Про це повідомляють в прес-службі Патрульної поліції Київської області.

Інцидент трапився вночі з 2 на 3 лютого, близько 1:00. Водій Nissan Juke, що рухався вулицею Покровська та прямував до вулиці Київський Шлях, не впорався з кермуванням.

Відомо, що чоловік їхав швидко, однак не врахував погодних умов й врізався в електроопору, а потім авто знесло паркан приватного домоволодіння місцевих мешканців.

На місце очевидці викликали медиків та правоохоронців. Відомо, що травми отримала пасажирка Nissan Juke. Про ступінь тяжкості її травм не повідомляється. Жінка госпіталізована каретою "швидкої" до міської лікарні.У автомобілі розбите лобове скло збоку пасажира, потрощено передній бампер та відсік з двигуном.

За фактом дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На місці працювала слідчо-оперативна група районного відділення поліції. Обставини події з'ясовуються.

В патрульній поліції закликають водіїв бути уважними та дотримуватися швидкісного режиму з огляду на погодні умови та ожеледицю на дорогах.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Київщині сталися кілька жахливих ДТП. Смертельна аварія, у якій загинула вагітна жінка, сталася неподалік селища Гребінки. Вранці тут зіткнулися два легкових автомобілі Mazda та "ВАЗ 2121". На місце ДТП прибули патрульні поліцейські Білої Церкви, слідчі, медики та рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися