На Печерську будівельник убив свого колегу після сварки

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що під застіллям між двома будівельниками виник словесний конфлікт

На бульварі Дружби народів чоловік убив свого знайомого. Ввечері 3 лютого до поліції у Печерському районі надійшло повідомлення, що у будівельному вагончику перебуває чоловік із ножовим пораненням.


Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що під застілля між двома будівельниками виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку. Один із них схопив ніж і вдарив ним опонента у груди. Після скоєного зловмисник втік із місця події, а потерпілий від травми помер ще до приїзду швидкої допомоги.


Менш як за годину патрульні виявили фігуранта у Голосіївському районі. Ним виявився мешканець Хмельницької області 1995 року народження. Його затримали. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили ніж. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.


Як повідомляли "Коментарі", у Баришівці Київської області сталося жорстоке вбивство – нетверезий чоловік забив кулаками до смерті свою вагітну дружину через сварку. Про це стало відомо із повідомлення пресслужби Головного управління Національної поліції у Київській області. Відомо, що трагедія сталася 10 січня - 30-річний чоловік учинив сварку зі своєю вагітною дружиною та вбив її. Поліція дізналася про трагедію від медиків, які прибули на місце та констатували смерть жінки. На місце вбивства прибули патрульні, слідчі та поліціянти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися