ДТП із поїздом у Дубно: у машиніста травми хребта

Чоловіку готові покрити усі витрати на лікування та відновлення

У четвер, 3 лютого, у Рівненській області вантажівка зіштовхнулася із пасажирським поїздом. Інцидент стався у місті Дубно. Водій вантажівки проігнорував сигнал світлофора, оминув шлагбауми та виїхав на залізничний переїзд, до якого наближався поїзд. Машиніст екстрено загальмував, але уникнути зіткнення не вдалося. Внаслідок аварії обох водіїв госпіталізували до лікарень.


У п’ятницю, 4 лютого, у компанії "Укрзалізниця" прокоментували інцидент. Повідомляється, що машиніст поїзда перебуває у реанімації з травмами хребта, пораненнями обличчя, забоями грудної клітки та голови.


Прессекретар "Укрзалізниці" Олександр Шевченко розповів "Вечірньому Києву", що чоловіку готові покрити усі витрати на лікування та відновлення.


Як повідомляли "Коментарі", на території Київської області сталася серйозна аварія на залізничному переїзді — на виїзді з міста Ірпінь товарний склад протаранив маршрутний автобус "Богдан". Відомо, що на повороті на виїзді з Ірпеня поїзд врізався у маршрутне таксі. Рух через залізничний переїзд було заблоковано. За попередніми даними, внаслідок аварії ніхто не постраждав, оскільки у маршрутці не було пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися