У Києві на Оболоні чоловік випадково застрелив свою дівчину (Відео)

В Оболонському районі української столиці чоловік випадково застрелив співмешканку

В Оболонському районі української столиці чоловік випадково застрелив свою кохану з пістолета батька – вбивство сталося на вулиці Прирічна. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували на Facebook-сторінці "Вартові Еспресо".

Відомо, що на вулиці Прирічна, 19 чоловік проживав у квартирі багатоповерхівки із жінкою, якій було 35-40 років. Вони проживали разом упродовж трьох років. Нещодавно в нього помер батько, від якого залишився пістолет, за попередньою інформацією, травматичним.

Під час розпивання алкогольних напоїв та застіль чоловік любив грати з пістолетом і наводити його на людей. Під час чергових посиденьок сталася трагедія — він навів зброю на свою співмешканку і випадково вистрілив, жінка загинула на місці.

Нагадаємо, що на бульварі Дружби народів чоловік убив свого знайомого. Увечері 3 лютого до поліції в Печерському районі надійшло повідомлення, що у будівельному вагончику перебуває чоловік із ножовим пораненням.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що під застілля між двома будівельниками виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку. Один із них схопив ніж і вдарив їм опонента у груди. Після скоєного зловмисник втік з місця події, а потерпілий від травми помер ще до приїзду швидкої допомоги.


Менш як за годину патрульні виявили фігуранта у Голосіївському районі. Ним виявився мешканець Хмельницької області 1995 року народження. Його затримали. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили ніж. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися