У Києві замінували Шевченківський суд: працівників евакуйовують

У будівлі Шевченківського райсуду працюють вибухотехніки

Попри те, що хвиля лжемінувань, що прокотилася по містах України, пішла на спад, окремі випадки все ж відбуваються. Так, в поліцію Києва надійшла інформація про те, що в будівлю Шевченківського суду столиці закладена вибухівка. Суд припинив роботу, співробітників вивели з приміщення. Про це повідомляє пресслужба суду на своїй сторінці в Facebook.

"У зв'язку з надходженням повідомлення про замінування будівлі Шевченківського районного суду міста Києва, суд змушений тимчасово припинити свою роботу для проведення дій, спрямованих на пошук і знешкодження вибухонебезпечних речовин і предметів", - йдеться в повідомленні.

На місці працюють слідчо-оперативна група і вибухотехніки, також проводяться заходи щодо негайної евакуації працівників і відвідувачів суду.

Коли суд відновить роботу - невідомо. У своєму повідомленні співробітники суду вказали, що повідомлять про повернення в нормальний режим додатково.

Як повідомляв портал "Коментарі", 1 серпня вірменин з власного мобільного двічі подзвонив на лінію 102 і повідомив про те, що в будівлях двох посольств він заклав вибухівку. Вибухотехніки оперативно провели перевірку будівель. Вибухових пристроїв вони не виявили.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися