У районі Бучі в ДТП загинув пасажир легковика: в поліції відкрили провадження (Фото)

На дорозі Київ-Чоп сталася смертельная авария

Увечері в неділю, 6 лютого, на дорозі Київ-Чоп, в межах Бучанського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Подія трапилася близько 21:30. На місце події виїжджали працівники управління патрульної поліції та слідчі одного з відділків Бучанського райуправління поліції. Відомо, що на трасі  зіткнулися вантажівка марки "Daf- ХF" та легковик "BAЗ-2111". В результаті постраждали пасажири ВАЗу. Один з них, 43-річний чоловік, помер на місці від отриманих травм. Інший, молодий хлопець, був госпіталізований каретою "швидкої" до лікарні в Бучі.

Як видно з фото, легковик дуже понівечений, розбито лобове скло та скло на дверцятах, пом'ятий бампер і відсік двигуна.

За даними поліції, вантажівка зіткнулася з легковиком, що їхав по зустрічній смузі, коли той робив маневр розвороту. Після аварії водій вантажівки поїхав геть з місця події. Патрульні з'ясували, хто був другим учасником смертельної аварії та наздогнали вантажівку. Молодого водія вантажівки затримали в той же вечір. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Києві судитимуть двох поліціянтів. Відомо з матеріалів справи, співробітники Національної поліції завдали громадянину тілесних ушкоджень. Повідомляється, що в Києві оперуповноважені відлупцювали затриманого.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися