В Дарницькому районі чоловік вистрелив у будівельника, що робив ремонт в квартирі

На Дарниці молодика затримали за хуліганські дії

В Києві затримали молодого мешканця квартири на Дарниці, що вистрілив у людину. За фактом відкрили провадження, потерпілого відвезли до лікарні. Про це повідомляють в прес-службі Головного Управління Національної поліції в місті Київ.

Відомо, що 27-річний молодик, що проживає у багатоповерхівці на проспекті Бажана, прийшов до сусідів згори, де проводилися ремонтні роботи. Чоловік подзвонив у двері та попросив перевірити обстановку в квартирі. За його словами, ремонтники начебто залили його квартиру. Перший раз робітники впустили сусіда до квартири, де проходить ремонт, вдруге - відмовили. Тоді агресивний молодик вистрелив з пістолета в ногу одному з робітників.

Сусіди, що чули постріли, викликали поліцію та медиків. На місце прибули патрульні та слідчі. Молодика оперативно затримали, його дії кваліфікували як хуліганство. За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Затриманому вже повідомлено про підозру у хуліганстві. Прокурори Дарницької окружної прокуратури подали до суду клопотання про обрання киянину запобіжного заходу. Передбачається, за санкцією статті, в разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв портал "Коментарі", судді Голосіївського райсуду та його спільнику ВАКС виніс вирок. У справі фігурує екс-суддя та його спільник, що займався адвокатською діяльністю. Обох в судовому процесі визнано винними у вчиненні правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України та взяли під варту в залі засідання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися