Смертельна трагедія на підприємстві в Києві: що відомо (Фото)

На підприємстві в Києві загинув робітник

9 лютого на одному з підприємств в Печерському районі сталася трагедія. Відомо, що загинув робітник під час виконання службових обов'язків. Про це повідомляють в КАРС" Київська служба порятунку".

Загиблий працював електрозварювальником в цеху, що розміщений на вулиці Будіндустрії, 9А. На чоловіка впав верстат вагою понад 9 тонн, коли той монтував устаткування. Від отриманих ушкоджень громадянин помер на місці. Колеги викликали оперативні служби.

Працівники служби порятунку, використовуючи пневмоподушки та гідравлічне обладнання дістали тіло працівника з-під верстата. Операція по звільненню тіла тривала майже годину. На місці працювали шість працівників КАРС та 10 рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Як пізніше з'ясувалося, загиблий перебував на робочому місці без каски, шолому та захисного костюму. Приблизний вік працівника 45-50 років.

На місце трагедії також приїхали медики "швидкої" та слідчо-оперативна група. Повідомляється, що розпочато службове розслідування.

У Департамент і муніципальної безпеки та КАРС "Київська служба порятунку" наголосили, що під час праці треба дотримуватися правил техніки безпеки аби не ставити під загрозу своє сздоров'я та життя.

Як повідомляв портал "Коментарі", у поліції Києва відкрили провадження через отруєння невідомими безпритульних собак в районі зони відпочинку "Гідропарк". 9 лютого місцеві мешканці Києва, що проживають у районі зони відпочинку "Гідропарк" виявили труп безпритульного собаки та ще одну тварину у тяжкому стані. Зоозахисники відвезли собаку з симптомами отруєння до ветеринарної клініки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Людмила

11 лютого 2022, 00:52

Читаю комментарии и поражаюсь! Сколько яда в людях! Или Вы бессмертны???? Что бы так судить!!! Погиб молодой мужчина! В семье ГОРЕ! ОСТАЛИСЬ ДЕТИ,ЖЕНА! Ах,как мы судим! Понаехали) Со свиньями сравниваем( Человек коренной киевлянин! Как и все ходил на работу,случилось несчастье... Не дай Бог пережить то,что сейчас переживает семья!!! Не судите! Аукнется!

Киевлянин

10 лютого 2022, 09:30

ЯКЩО ВЫН БУВ У ХВЫШЫВАНКЕ ТО СМЭРТЬ БУЛЬА ЛЕГКОЮ... СЛАВА УКРАИНЕ!

ванька

10 лютого 2022, 09:28

Зрозуміло, що винен простий смертний робітник. Слава продажним чиновникам.

Киевлянин

10 лютого 2022, 09:26

ПРИЕЗЖАЮТ СЕЛЬСКИЕ НЕДОУЧКИ В КЫЙОВ РОБЫТЬ... И УМИРАЮТ КАК КОЛХОЗНЫЕ СВИНЬИ

Владимир

10 лютого 2022, 09:17

Я думаю каска и защитный костюм не помогли бы, причины искать нужно в другом

александр

10 лютого 2022, 09:15

Сильно каска спасла бы от 9 тонн...еще начните что без маски был и в порванных носках....невозможно читать бред когда хотят найти причины и повод свалить все на погибшего

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися