У Київській області горів склад на території комунального підприємства: що відомо

Пожежу в ангарі Білоцерківського вантажного авіаційного комплексу ліквідували

У четвер, 10 лютого, на території міста Біла Церква сталася пожежа. Про це повідомляють в прес-службі головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області.

Інцидент трапився близько 19:30. Про загоряння працівники комунального підприємства повідомили диспетчера Служби порятунку. На місце виїхали вогнеборці.

Відомо, що пожежа спалахнула на території комунально підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Вогонь охопив ангар, де виготовляли меблі та зберігали матеріали. Пожежу 32 працівника ДСНС гасили протягом двох годин.

Повідомляється, що площа виробничо-складської будівлі, що була охоплена вогнем, становила приблизно 400 метрів квадратних. Загальна площа ангару - 2000 метрів квадратних.

За попередніми даними, потерпілих внаслідок пожежі серед робітників немає. Наразі встановлюється сума збитків та причини загоряння. На місце виїжджали поліціянти районного управління поліції.

Про підприємство відомо, що з його території виконуються польоти в районі аеродрому "Біла Церква". Тут проходять ознайомчі польоти, обльоти, навчально-тренувальні польоти. Крім того, підприємство забезпечує технічне обслуговування і ремонт повітряних суден.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Броварському районі авто в'їхало в будівлю кав'ярні. В результаті аварії постраждала працівниця закладу, її госпіталізовано до медичного закладу. Як з'ясували поліціянти, за кермом авто марки "Mitsubishi Pajero Wagon" була 52-річна жінка. Водійка під час руху вулицею не впоралася з кермуванням.

Також ми писали, що у Києві готували теракт. Виконавцем його мав стати місцевий чоловік, якого завербували через месенджер "Telegram" представники однієї з білоруських держструктур. Про це повідомляють в прес-службі Служби безпеки України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися