У Солом’янському районі з багатоповерхівки евакуювали 20 людей: що сталося

У будинку стався витік газу: оперативні служби Києва вчасно відреагували

Ввечері 10 лютого у Солом'янському районі рятувальники евакуювали мешканців квартир у будинку по просп. Любомира Гузара. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві.

Повідомляється, що з будинку вивели 20 людей. На місці тривали роботи з ліквідації небезпечної ситуації. П'ятиповерхівку відключили від газопостачання, адже сталася розгерметизація газової труби та газом почав заповнюватися під'їзд.

За даними оперативної служби, мешканці будинку викликали рятувальників через коротке замкнення силового кабелю на зовнішній стіні будинку. Займання не відбулося, однак сталася інша проблема з газовою трубою, тому працівники Служби порятунку вчасно евакуювали громадян і вжили заходів задля запобігання надзвичайній ситуації.

На місці працювало 12 вогнеборців 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини та працівники газової служби. Витік газу ліквідований. Потерпілих внаслідок інциденту немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Київській області горів склад на території комунального підприємства на території міста Біла Церква. Інцидент трапився близько 19:30. Про загоряння працівники комунального підприємства повідомили диспетчера Служби порятунку. На місце виїхали вогнеборці.

Також ми писали, що смертельна трагедія сталася на підприємстві у Києві. Відомо, що загинув робітник під час виконання службових обов'язків. Загиблий працював електрозварювальником у цеху, що розміщений на вулиці Будіндустрії, 9А. На місце трагедії також приїхали медики "швидкої" та слідчо-оперативна група.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися